Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

— Una xarxa mundial d'oració i servei

atenta a les necessitats de la humanitat —

L'Apostolat de l'Oració és una xarxa mundial d'oració al servei dels desafiaments de la humanitat i de la missió de l'Església que reconeixem en les intencions mensuals d'oració proposades pel Papa. Aquestes intencions expressen les preocupacions del Sant Pare sobre el món i l'Església d'avui, i han d'orientar la nostra pregària i la nostra acció durant aquest mes. Aquesta xarxa està formada pels que mitjançant l'oferiment quotidià de les seves vides es fan disponibles per col·laborar en la missió de Crist Ressuscitat, en qualsevol situació o estat de vida en què es trobin.


La crida a la missió és el foc que ens fa apòstols enviats des del Cor del Pare al cor del món. Són convidats a aquesta xarxa en primer lloc catòlics de diferents països i cultures, de diverses famílies i sensibilitats espirituals. La riquesa i varietat de la tradició de l'Apostolat de l'Oració es posa al servei de la unitat de l'Església. Altres també són convidats a formar part d'aquesta xarxa de maneres diferents: els desafiaments que impliquen les intencions del Papa ens obren a col·laborar amb altres cristians i amb tota persona desitjosa de pau i fraternitat al món.

0