Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

Pas 7: Donem la vida amb Ell

Unir la vida a Crist ha de portar-nos a donar la vida pels altres, com Ell ho va fer. Ens fa descobrir que, malgrat la nostra pobresa i limitació, la nostra vida és útil a altres. Saber-nos estimats, escollits i habitats per Ell ens dignifica, ens omple de gratitud i ens fa capaços de respondre a tant de bé rebut oferint la nostra vida en disponibilitat a la seva missió. L'oferim actuant contra l'egoïsme i la comoditat que sovint frustren el desig de Déu en nosaltres. El Senyor ens convida a donar el nostre generós "sí", com va fer Maria de Natzaret. No vol salvar-nos ni canviar el món sense nosaltres. Fins i tot quan ens sembli de poc valor, oferir-li la nostra disponbilitat es fa útil a altres, donat que el Pare associa aquest oferiment a la vida i al Cor del seu Fill, que s'ofereix per nosaltres a la creu. Al costat de Jesús, ens fem més propers al patiment del món i cerquem respondre com feu ell. Expressem al Pare la nostra disponibilitat mitjançant una pregària d'oferiment diari. Supliquem amb humilitat a l'Esperit Sant no ser obstacles a la seva acció. Ens inspirem i alimentem de forma especial de la celebració de l'Eucaristia, on reconeixem l'ofrena perfecta de Crist al Pare, model de la nostra vida oferida.

"Aquesta viuda pobra ha tirat al tresor més que tots els altres. Ella ha donat el que necessitava, tot el que posseïa, tot el que tenia per a viure" (Mc 12, 43-44)

"Després prengué el pa, digué l'acció de gràcies, el partí i els el donà tot dient: --Això és el meu cos, entregat per vosaltres. Feu això, que és el meu memorial" (Lc 22, 19)

"Sóc l'esclava del Senyor: que es compleixin en mi les teves paraules" (Lc 1, 38)

"Us exhorto a oferir-vos vosaltres mateixos com una víctima viva, santa i agradable a Déu: aquest ha de ser el vostre culte veritable" (Rm 12, 1)

"A tu em presento; vull fer la teva voluntat" (Hb 10,9)

"Tomad, Señor, y recibid toda mi libertad, mi memoria, mi entendimiento y toda mi voluntad, todo mi haber y mi poseer; Vos me lo disteis, a Vos Señor lo torno; todo es vuestro, disponed conforme a vuestra voluntad; dadme vuestro amor y gracia, que esta me basta". (San Ignacio, Ejercicios Espirituales 234)

0