Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

Pas 5: Ens anomena amics seus

Jesucrist ens anomena amics seus i ens convida a una aliança d'amor personal, íntima i afectiva amb Ell. És sempre viu per intercedir per nosaltres, activament obstinat en atreure'ns vers Ell, ja que som preciosos als seus ulls. L'amistat amb Ell ens porta a mirar el món amb els seus ulls, a patir amb els seus patiments i alegrar-nos amb les seves alegries, a oferir les nostres persones per treballar ab Ell a favor dels nostres germans i germanes. És amb nosaltres tots els dies, fins a la fi del món.

"T'he cridat pel teu nom: ets meu. Ets tan preciós per a mi..." (Is 43, 1. 4)

"Jesús pujà a la muntanya, va cridar els qui va voler, i ells anaren cap a Jesús. En designà dotze, als quals donà el nom d'apòstols, perquè estiguessin amb ell i per enviar-los a predicar" (Mc 3, 13-14)

"Ja no us dic servents, perquè el servent no sap què fa el seu amo. A vosaltres us he dit amics perquè us he fet conèixer tot allò que he sentit del meu Pare" (Jn 15, 15)

"Llavors Pere es va girar i veié que darrere venia el deixeble que Jesús estimava. Era aquell que durant el sopar s'havia reclinat sobre el pit de Jesús" (Jn 21, 20)

"Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món" (Mt 28, 20)

"Per això té el poder de salvar definitivament els qui per ell s'acosten a Déu, ja que viu per sempre intercedint a favor d'ells" (Hb 7, 25)

"Quien quisiere venir conmigo, ha de ser contento de comer como yo, y así de beber y vestir, etc.; asimismo ha de trabajar conmigo en el día y vigilar en la noche" (Ejercicios Espirituales de San Ignacio, 93)

0