Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

Pas 3: En un món descoratjat

Contemplem amb admiració la bellesa del nostre món i les grans proeses assolides per la intel·ligència humana durant la nostra història. Però el món que habitem està també ferit per doloroses contradiccions que són causa de mort i destrucció. La vida i l'amor sovint són ofegats per la violència i l'egoïsme. Els petits i els vulnerables pateixen l'agressió dels poderosos, els recursos naturals són desperdiciats, hi ha tristesa i soledat. Ens hem allunyat dels camins de l'amor de Déu i del seu projecte per a la humanitat.

"El meu poble ha comès un doble mal: m'ha abandonat a mi, font d'aigua viva, i s'ha excavat cisternes, cisternes esquerdades, que no retenen l'aigua" (Jer 2,13)

"Aniran errants del sud fins a ponent, exploraran del nord fins a llevant, cercant la paraula del Senyor, però no la trobaran" (Am 8,12)

"Desperta't, Senyor! Per què dorms? Desvetlla't, no ens rebutgis per sempre! Per què ens amagues la mirada i oblides el dolor que ens oprimeix?" (Salm 44, 24-25)

"Ha vingut a casa seva, i els seus no l'han acollit" (Jn 1, 11)

0