Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

— Pas 1: En el principi, l'Amor —

La Paraula primera i permanent a la nostra vida de fe és l'Amor etern del Pare. És el que Ell contínuamente ens està volent comunicar i queda refelxat en tot el que fa per nosaltres cada dia: T'estimo.

És la seva essència, "Déu és Amor" (1Jn 4,8), no pot no estimar-nos. Amor és la forma amb què Déu ens mira i acompanya sempre, independentment del rumb que hagi pres la nostra vida; encara que ens haguem allunyat d'Ell pel pecat. El seu Amor és incondicional i incommovible. És el principi i el fonament del nostre camí espiritual, ja que la nostra vida comença gràcies al seu Amor, és sostinguda pel Ell i un dia serà rebuda en el seu Amor. reconèixer aquest amor ens porta a correspondre'l.

"T'estimo amb un amor etern" (Jer 31,3)

"¿Pot oblidar-se una mare del seu infantó, pot deixar d'estimar el fill de les seves entranyes? Però, ni que alguna l'oblidés, jo mai no t'oblidaria. Et duc gravada a les palmes de les mans" (Is 49,15)

"L'amor consisteix en això: no som nosaltres qui ens hem avançat a estimar Déu; ell ens ha estimat primer i ha enviat el seu Fill" (1Jn 4,10)

"Ens escollí en ell abans de crear el món" (Ef 1,4)

"Res de l'univers creat no ens podrà separar de l'amor de Déu que s'ha manifestat en Jesucrist, Senyor nostre" (Rm 8,39)

0