Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

— Amb Jesús a la nit —

En acabar el dia, en un moment de silenci, demano a l'Esperit Sant que em permeti reconèixer la presència de Jesús amb mi durant aquesta jornada, i li agraeixo. Em pregunto de quina manera he estat disponible a la seva missió i també l'hi agraeixo. Miro com he estat obstacle a la seva acció en la meva vida i li demano que, en la seva misericòrdia, transformi el meu cor. Li demano ajuda per viure un altre dia unit a Ell. Jesús em dóna la seva benedicció.

Un possible esquema per a aquest moment podria ser:

Em disposo, demano, agraeixo, reconec, confio.


Trio un lloc apropiat; alguns passos abans d'"entrar" en aquest lloc, em disposo per a la pregària. Prenc consciència d'estar en la presència amorosa del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant. Demano l'assistència a l'Esperit Sant perquè aquest moment de pregària sigui conduït per Ell, que Ell mateix em mostri la presència de Jesús Ressuscitat amb mi durant aquest dia.


Miro el meu cor, en silenci, en finalitzar el dia, i li dic al Senyor com em sento. Prenc consciència de com Ell m'ha ajudat al llarg del dia a oferir-li la vida, cada vegada que m'he sentit unit al seu amor, a la seva pau, al seu evangeli, i li agraeixo (més important que veure el que jo vaig fer malament, és veure el que Ell va fer bé, i el que vam fer junts!).


He estat disponible al Senyor i a viure al seu estil en totes les coses? Les meves opcions no han estat totes per Ell, he estat un obstacle a la seva acció en mi. Com, de quina manera? Li demano que, en el seu amor i respecte per mi, toqui amb tendresa les ferides del meu cor i es porti les meves penes i pecats.


Miro cap al dia següent i li expresso el Senyor el meu desig de viure'l en total disponibilitat al que Ell vulgui de mi. Abans d'anar a dormir, sento la mà de Jesús sobre el meu cap que em beneeix per tenir un bon descans. Expresso el meu amor a Maria i, posant la meva vida en el seu cor, finalitzo la meva pregària en el nom del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant.

0