Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Red Mundial de Oración del Papa

Apostolado de la Oración - España

Movimiento Eucarístico

Juvenil

Reino

de Cristo

Schola

Cordis Iesu

Adoradoras Presenciales

del Santísimo Sacramento

— Amb Jesús al matí —

En iniciar el dia, en un moment de silenci, em faig present a Jesús ressuscitat, que està amb mi. Demano al Pare que em faci disponible a la missió del seu Fill durant aquesta nova jornada, oferint el que sóc i tinc. Aquest ofrena la puc fer segons les meves pròpies paraules o recolzant-me en una oració d'oferiment escrita. Demano a l'Esperit Sant que obri el meu cor a les necessitats i desafiaments per a la humanitat i la missió de l'Església, i prego per això segons les intencions del Papa per a aquest mes.

Un possible esquema per a aquest moment podria ser:

1. Trio un lloc tranquil, especial, davant d'una imatge de Jesús. Alguns passos abans d'"entrar" en aquest lloc, em dono tres segons per preparar el cor a pregar. Trio la posició adequada, calmant el meu cos, respiro fons diverses vegades. Amb el senyal de la creu obro el meu cor a la presència amorosa del Pare, del Fill i de l'Esperit Sant.

2. Sento la mirada del Pare que m'acull amb afecte. Li obro el meu cor en iniciar el nou dia: Com estic aquest matí? (Em presento a l'oració tal com sóc o estic: cansat, animat, espantat, preocupat, alegre, trist, sant o pecador, etc.).

3. Obro el meu cor a la Paraula de Déu: Llegeixo un breu text bíblic (pot ser de la missa d'avui), li dono voltes, ho deixo ressonar en el meu interior, dialogo amb el Senyor. Reclinat sobre el seu pit, com el deixeble estimat, escolto la veu del Senyor que em xiuxiueja a cau d'orella el seu profund amor per mi i em convida a viure aquest dia unit a ell, guardant la seva Paraula.

4. Obro el meu cor per oferir: Repasso mentalment el que faré avui i li demano a Jesús que tot ho faci guiat pel seu Esperit Sant. Amb les meves mans obertes, li ofereixo aquest dia al Pare amb una Oració de Oferiment ja escrita o amb les meves pròpies paraules. Sento que Ell acull amb afecte l'ofrena de la meva vida.

Déu, Pare nostre, t'ofereixo tota la meva jornada, les meves oracions, pensaments, afectes i desitjos, paraules, obres, alegries i sofriments en unió amb el Cor del vostre Fill Jesucrist que segueix oferint-se a Tu en l'Eucaristia per a la salvació del món. Que l'Esperit Sant, que va guiar a Jesús, sigui el meu guia i la meva força en aquest dia perquè pugui ser testimoni del teu amor. Amb Maria, la mare del Senyor i de l'Església, demano especialment per les intencions del Papa i dels nostres bisbes per aquest mes.

5. Obro el meu cor a la missió: desitjo col·laborar avui amb Crist en la seva missió, des del que sóc, com sóc, on sóc. Ho faig unit a la missió de tota l'Església, sentint comunió profunda amb els desafiaments que ens presenten el Papa i els nostres bisbes aquest mes, pregant per les seves intencions de pregària.

6. A través d'un gest o una mirada, obro el meu cor a Maria, la dona de cor obert i li demano la seva ajuda. Concloc donant gràcies a Déu per aquest nou dia, en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant.

0